sportprogramma op maat voor mensen met hersenletsel

Nieuws

Internationale prestigieuze prijs voor Meet me @ the gym

zaterdag 17 oktober 2015

 

Boedapest, 17 oktober 2015 – Internationale erkenning voor het succesvolle programma Meet me @ the gym, waarmee mensen met hersenletsel weer in beweging komen. Het programma, mede mogelijk gemaakt door de Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en uitvoerder Fit!vak, heeft de International Sustainability Award ontvangen, als voorbeeld van een duurzaam, effectief en wereldwijd inzetbaar project voor sport en bewegen. 

In Boedapest werd de exclusieve prijs uitgereikt tijdens het 24e Wereldcongres van TAFISA (The Association for International Sport for All) in de tegenwoordigheid van honderden vertegenwoordigers van nationale olympische comités en breedtesportorganisaties uit de hele wereld. 

Edwin van der Sar bedankte TAFISA – een soort IOC maar dan voor de breedtesport – voor deze erkenning, die hij opdraagt aan alle deelnemers van Meet me @ the gym, voor hun inzet en enthousiasme om na hun herseninfarct of ongeval weer in het fitnesscentrum te werken aan hun mobiliteit en zelfvertrouwen. De videoboodschap van Edwin van der Sar, die in Boedapest vertoond werd, is hieronder te zien. 

De prijs werd in ontvangst genomen door Jacqueline Kronenburg van Fit!vak, die alle aanwezigen opriep in hun eigen land te onderzoeken hoe deze de succesvolle Nederlandse methode toegepast kan worden. TAFISA zal Meet me @ the gym in het wereldwijde netwerk promoten.

Kijk voor de video boodschap van Edwin van der Sar.

Kijk voor de promotie film met Engelse ondertiteling.

Kijk op de website van het Congres