Aansluiten

 

1

Om de doelgroep van mensen met NAH te kunnen begeleiden dient uw beweegscentrum of fysiotherapiepraktijk aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen. Neem voor meer informatie contact op met de Edwin van der Sar Foundation info@edwinvandersarfoundation.nl  / 071 - 76 000 76.

2

Minimaal één van uw niveau 4 instructeur (Fitness B) of fysiotherapeut dient de kwalificatie ‘Bewegingsdeskundige Niet Aangeboren Hersenletsel’ (BNAH) te behalen. De cursus volgt u bij opleider EFAA.

3

Om de doelgroep met NAH te kunnen bereiken, dient u zelf lokaal actief op zoek te gaan naar samenwerkingspartners die voor voldoende instroom van deelnemers in het beweegprogramma kunnen zorgen. Voor meer informatie en ondersteuning kunt u contact opnemen met de Edwin van der Sar Foundation 06 - 18 26 30 35 / tessa.vandersalm@edwinvandersarfoundation.nl


NL Actief
Meet me @ the Gym is een project dat de Edwin van der Sar Foundation heeft opgezet in samenwerking met de Hersenstichting en NL Actief. Veel centra met het Meet me @ the Gym certificaat zijn ook aangesloten bij brancheverenging NL Actief en dragen het keurmerk NL Actief Preventiecentrum.

Met het keurmerk laat de ondernemer zien dat hij intern de zaakjes op orde heeft. De klant kan erop vertrouwen dat dit beweegcentrum de juiste dingen doet om specifieke doelgroepen optimaal te kunnen begeleiden. Wij raden u als ondernemer nog steeds aan om lid te worden van Fit!vak, maar het is geen voorwaarde om in aanmerking te komen voor het project Meet me @ the Gym.

Kijk voor hier voor meer informatie over het Keurmerk NL Actief Preventiecentrum.