Aansluiten

 

1

Om de doelgroep van mensen met NAH te kunnen begeleiden dient uw beweegscentrum of fysiotherapiepraktijk aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen. Neem voor meer informatie contact op met de Edwin van der Sar Foundation info@edwinvandersarfoundation.nl  / 071 - 76 000 76.

2

Minimaal één van uw niveau 4 instructeur (Fitness B) of fysiotherapeut dient de kwalificatie ‘Bewegingsdeskundige Niet Aangeboren Hersenletsel’ (BNAH) te behalen. De cursus volgt u bij opleider EFAA.

3

Om de doelgroep met NAH te kunnen bereiken, dient u zelf lokaal actief op zoek te gaan naar samenwerkingspartners die voor voldoende instroom van deelnemers in het beweegprogramma kunnen zorgen. Voor meer informatie en ondersteuning kunt u contact opnemen met de Edwin van der Sar Foundation 06 - 18 26 30 35 / tessa.vandersalm@edwinvandersarfoundation.nl


Fit!vak
Meet me @ the Gym is een project dat de Edwin van der Sar Foundation heeft opgezet in samenwerking met de Hersenstichting en Fit!vak. Alle centra met het Meet me @ the Gym certificaat zijn tot nu toe ook aangesloten bij brancheverenging Fit!vak en dragen het keurmerk Fit!vak Preventiecentrum (FPC).

Met het keurmerk FPC laat de ondernemer zien dat hij intern de zaakjes op orde heeft. De klant kan erop vertrouwen dat dit beweegcentrum de juiste dingen doet om specifieke doelgroepen optimaal te kunnen begeleiden. Wij raden u als ondernemenr nog steeds aan om lid te worden van Fit!vak, maar het is geen voorwaarde om in aanmerking te komen voor het project Meet me @ the Gym.

Kijk voor hier voor meer informatie over het Keurmerk Fit!vak Preventiecentrum.